Friday, April 24, 2009

Assemblies / DLL not included

Error : One or more Assemblies / DLL have not been included...
I forgot the exact error message, but it should include those words. This error is caused by the unavailability of one or more DLLs when deploying.

Solution : Some DLLs, that are imported components, are usually not copied to deployment folder. To make them copied when creating deployment project, we have to change the property of the DLL.

Goto References folder of the application, then select the DLL, right-click, choose copy local = true. Then rebuild the project, the DLLs will be automatically copied to the deployment folder.
Share:

0 comments:

Post a Comment

About

Related Posts

Frame cannot Load - Content Security Policy Issue

Problem: You are using iframe to load a site from within a website, and the frame does not load. In my case, I am using https for both the...

About Me

My photo
Is an ordinary unNoticed man, with a little knowledge to share and high dreams to achieve. I'd be glad if I can help others, 'coz the only thing for the triumph of evil is for a good man to do nothing. I like English and Chinese language, and know a little about them. Hence, for me, most things can best be expressed in Chinese, some in English, and the rest in others ^^

About Blog

You can find a lot of debugging and deploying problems while developing applications in .NET and Visual Basic here. There are also some querying tips in SQL and typical source codes which might be useful shared here.

Popular Posts

Blogroll

Followers

Follow by Email